Hei me siivotaan, soittakaa 112!

Internetissä asuu perheitä, joiden teinit siivoavat koko talon lattiasta kattoon pyytämättä joka viikko, koska heidät on kasvatettu niin hienosti.

surprised 1327192 640 - Hei me siivotaan, soittakaa 112!

Meillä asuu teinejä, jotka vastaavat siivouspuheenaiheeseen joojoo, ja poistuvat paikalta. Kun yläkerta on palokuormaltaan, kemikaaleiltaan ja biomassaltaan peruspietarilaisen kaatopaikan tasoa, on käyttöön otettava pyhä kasvatuskolminaisuus, uhkailu, kiristys ja lahjonta. Mutisevat teinit paukuttavat mielenosoituksellisesti portaita mennessään ja alkaa kuulua kolinaa. Ja ovien pauketta. Ja huutoa. Ja pahoinpitelyyn viittaavaa mäiskettä.

Perussetti. Siivoaminen aloitetaan tutkimalla lattialla lojuvien roskien omistajuutta. Kun tongiskelun jälkeen löytyy mahdollisesti veljen paikalle hylkäämä karkkipaperi tahi muu vastaavan kokoinen jäte, juostaan heittämään se todennäköisen omistajansa naamalle. Näin toimitaan molemmin puolin, kunnes otetaan paini avuksi omistussuhteiden ja sotkusyyllisyyden ratkaisemiseksi.

Siivoustoimenpiteen edistymiseksi joutuu täysivaltainen osallistumaan, ja päätyy viikkaamaan ja vittuuntumaan yläkertaan. Jos siis menee. Jos ei mene, joutuu ehkä soittamaan ensihoitoon kykenevää apua. Ja harkitsemaan liekinheittimen hankkimista. Sillähän siivoaisi äkkiä.

rubbish 495213 640 - Hei me siivotaan, soittakaa 112!

2 thoughts on “Hei me siivotaan, soittakaa 112!

  1. Oi ihana kun löysit tänne, oon sun lukija 🙂
    Kesäloman alkukriisi on kyllä yhtä päräyttävä joka vuosi, mutta onneksi se aina tasoittuu. Ja nyt on muuten huoneetkin siivottu ja he ovat itsekin oikein tyytyväisiä. Enkä mennyt auttamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.