Kadonneet pojat

HeroImage - Kadonneet pojat

Australialainen nuortensarja Kadonneet pojat on meidän 11- ja 14-vuotiaiden poikien uusi suosikki. Yle Areenasta löytyvä tuotantokausi on jo kolmas, mutta päähenkilöt ovat tällä kaudella uudet, joten pääsee mukaan aivan loistavasti.

Luke muuttaa vanhempiensa kanssa uudelle paikkakunnalle ja aloittaa uudesa koulussa. Hänen äitinsä on saman koulun uusi vararehtori. Pian ihmisiä koulusta alkaa kadota, mutta juuri kukaan ei edes muista heitä. Luke saa selville, että ainoat jotka muistavat kadonneet ovat Heath, Jesse ja Nicco. Kun hän saa heidät koolle katoavat kaikki kaupungin asukkaat, eikä missään näytä siltä, että kukaan olisi ollut paikalla pitkään aikaan.

Nuoret huomaavat itsessään voimia, joita eivät tienneet heillä olevankaan ja he yrittävät palata takaisin omaan kotiinsa, omaan todellisuuteensa.

Sarjan henkilöt ovat hyvin erilaisia: urheileva täydellisyyden tavoittelija Nicco, musikaaleja rakastava Jesse, kovis-Heath ja kaikille uusi Luke ymmärtävät toisiaan huonosti ja menneet kaunat painavat. Kun joukkoon liittyy nörtti Ben, ei tilanne ainakaan parane.

Suosittelemme teineille (ja vanhemmillekin).

Toivottavasti aiemmat kaudetkin tulisivat Areenaan!

Nowhere Boys - Kadonneet pojat

kuvat: Nowhere Boys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.