Kuuntelen juuri nyt

Teen töitä kotona ja Spotify on aina päällä. Ennen kuuntelin enemmän energistä musiikkia, mutta nykyään sieluni tarvitsee rauhaa. Tässä tämän päivän suosikit soittolistaltani.

J. Karjalainen on ikisuosikkini, mutta tämä Terve, Sirkka Lautamies kosketti erityisesti. Kirpputorilta vuosia sitten löytynyt kasvisto, jonka nuori Sirkka Lautamies oli kerännyt lähes sata vuotta sitten, sai laulun, ja me kaikki pienen muistutuksen ikuisuudesta. Hesari kirjoitti hienon jutun tapauksesta.
Stacey Kent syntyi Yhdysvalloissa mutta laulaa monella kielellä ja esittää niin ranskalaisia chansoneita ranskaksi kuin myös brasilialaista musiikkia portugaliksi. Jazzlaulajana parhaiten tunnettu Stacey on heittänyt loppuunmyytyä keikkaa yli viidessäkymmenessä maassa. Jumalainen ääni!
Corinne Bailey Rae teki läpimurtonsa jo 2000-luvin alussa, mutta piti vuosien tauon jäätyään leskeksi 29-vuotiaana, kun hänen muusikkomiehensä Jason Rae kuoli yllättäen. Riipaiseva surulevy The Sea ilmestyi vuonna 2010. “Put your records on” on hyvänmielen hitti onnellisimmilta ajoilta.
Diana Krall on kanadalaissyntyinen jazzpianisti, joka teki läpimurtonsa jo varhain 90-luvulla. Grammy-palkittu suloääni tekee aivan huippua kynttiläillallismusiikkia, mutta toimii myös työpäivän rauhoittajana. Diana on naimisissa Elvis Costellon kanssa.
Wrabel on tehnyt musiikkia mm. Adam Lambertille, Ellie Gouldingille ja Backstreet Boysille, mutta on itse esiintyjänä valitettavasti vähemmän tunnettu. Tämä The Village pitäisi soittaa jokaiselle, joka ei koe tulevansa hyväksytyksi omana itsenään omassa ympäristössään. There’s something wrong in the village, not you.
Kuuntelen juuri nyt   Pullo hunajaa - Kuuntelen juuri nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.