Ihmisen tila radiosta kuultuna

Kuuntelen harvoin kaupallisia radiokanavia, mutta matkalla Mikkeliin ja takaisin takapenkki tarvitsi netin, Spotifyni yski ja minulle jäi autoradio. Kuulin Lauri Tähkän kauhean stalkkeribiisin kerran ja alun kolmesti, liian vähän Vesalaa ja Sannia, käkätystä, kikatusta ja hohotusta, pari hyvää läppää ja paljon todella turhaa hölinää ja hieman yllättäen myös ihmisen tilan radiomainoksista.

Niistä päätellen meillä ei ole ollenkaan rahaa, mutta paljon maksamattomia laskuja tai muuten vaan tylsää, ja päästäksemme tilanteen herroiksi saisimme nyt pikalainaa kaikenlaisiin menoihin nopeasti. Eikä vain yhdestä vaan ainakin viidestä erinimisestä firmasta. Nyt heti! Vain soittamalla!

Meillä on tylsää myös intiimillä elämänalueella, ja tarvitsemme siihenkin esimerkiksi pumpattavaa tai sähkötoimista avustusta. Laskunhan voi maksaa vaikka pikalainalla. Mainokset ovat niin hurjan hauskoja, että aivan kaali halkeaa.

Kumppaneitakaan meillä ei ole, eikä ainakaan kykyä löytää niitä ilman maksullista apua. Laskun voi maksaa vaikka pikalainalla. Ja tiesithän, että ollakseen eliittikumppani ei tarvitse olla kirurgi! Älä! Tavallinen kumppani ei kuitenkaan käy, pitää olla menoa ja rahaa ja no, pärinää.

Sinkku ei voi olla onnellinen! Ilman pärinää yksinäinen, kaksinainen tai vaikka joukollinen rakkaus on tylsää! Ilman rahaa ei voi tehdä mitään! Pitää ostaa lisää! Kuluttaa lisää! Rahaa kyllä on kun vaan soittaa tai tekstaa tai täyttää hakemuksen netissä!

Vai onko Suomen taantuma niin syvä, ettei kenelläkään muulla ole enää varaa mainostaa? Viimeisillä rahoilla laitetaan elämä risaiseksi?

Vai enkö vain sovellu radiomaisnosten kuuntelijaksi, kun ne kiristävät (kukkaista) pipoa?

money - Ihmisen tila radiosta kuultuna

PS. Sen stalkkeri-biisin nimi on kai morsian, ja siinä heppu rakentaa talon ja muut ja vuosikymmeniä kyttää jotain naisparkaa sinne morsiameksi. Todella karmivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.