Neljä ihanaa tv-sarjaa

Tällä hetkellä television tarjonnassa on peräti neljä mainiota sarjaa, joita seuraan kiihkeästi.

biglittlelies2 - Neljä ihanaa tv-sarjaa

Big Little Lies perustuu Liane Moriartyn kirjaan Mustat valkeat valheet. Sarja alkaa ruumiin löytymisestä, mutta ei vielä kerro kuka on kuollut. Sitten palataan tapahtumien alkuun, ensimmäiseen koulupäivään, ja esitellään kome ystävystä: Madeline (Reese Witherspoon) on eronnut kotiäiti, joka on edelleen katkera ex-miehelleen, vaikka erosta on jo kauan. Exän ja tämän uuden puolison Bonnien tytär aloittaa samalla luokalla Madelinen kuopuksen kanssa. Vanhempi tytär taas tuntuu olevan aina isänsä puolella. Jane on Ziggyn äiti ja uusi kaupungissa. Hän on nuori yksinhuoltaja, jonka Madeline ottaa siipiensä suojaan. Celeste (Nicole Kidman) on rikas ja kaunis. Hänellä on täydellinen koti, lapset ja mies (Alexander Skärsgård) mutta jotain piilee kauniin kulissin takana. Kun koulupäivän jälkeen yksi tytöistä kertoo kaikille Ziggyn kuristaneen häntä, liittoutuvat luokan vanhemmat joko puolesta tai vastaan. Ja kohta yksi on kuollut. Loistavat näyttelijät, koukuttava sarja. HBO Nordic.

ylepressi32 20170306 1024x1024 - Neljä ihanaa tv-sarjaa

ylepressi70 20170306 1024x731 - Neljä ihanaa tv-sarjaa

Bonusperhe tulee Yle Fem -kanavalta lauantaisin ja löytyy myös Areenasta. Käsikirjoittaja on Solsidanin Felix Herngren ja luvassa on yhtä hulvatonta menoa. Lisa ja Patrik ovat rakastuneet ja muuttaneet vauhdilla yhteen. Joka toinen viikko heidän kanssaan asuvat lapset Bianca 15 ja Eddie 10 Lisan entisestä avioliitosta ja Patrikin poika William 10. Patrikin ex-vaimo Katja on uratykki, jonka työ menee aina lapsen edelle. Lisan entinen mies Martin taas on eron jälkeen muuttanut äitinsä luokse, eikä ole koskaan ehtinyt oikein kasvaa aikuiseksi. Mainiot tyypit saavat aikaan hervottomia tilanteita ja katsojanakin on milloin epätoivon, milloin raivon vallassa -jos naurulta ehtii. YLE.

ylepressi12 20170306 1024x576 - Neljä ihanaa tv-sarjaa

ylepressi22 20170306 1024x814 - Neljä ihanaa tv-sarjaa

Catastrophe on mielettömän hauska tarina keski-ikää lähestyvästä opettajasta Sharonista, joka tapaa lontoolaisessa baarissa amerikkalaisen mainosmiehen. He päätyvät samaan sänkyyn koko Robin työmatkan ajaksi ja seurauksena on tietysti raskaus. Kuinka kaksi yksin viihtynyttä saadaan muodostamaan perhe? Ystävistä ei juuri ole apua, koska yhtään normaalia tapausta ei ainakaan näiden ensimmäisten jaksojen aikana ole siitä joukosta löytynyt. Palkittu sarja on parasta brittiläistä pitkään aikaan. Perjantaisin klo 22 Ylellä ja Areenassa myös.

coldfeet 1024x574 - Neljä ihanaa tv-sarjaa

Katsoimme silloisen poikaystäväni kanssa opiskelija-asunnon sohvaa esittävällä patjalla Rimakauhua ja rakkautta joskus kauan kauan sitten. Me olemme vanhentuneet ja perheellistyneet, mutta niin ovat nämä silloiset sankarimmekin. Lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin Adam on menossa naimisiin paljon itseään nuoremman naisen kanssa, mutta sisäoppilaitoksessa opiskeleva poika aiheuttaa ongelmia. Karen ja David elävät tahoillaan, David avioliitossa kuivakan Robynin kanssa ja Karen sinkkuna. Pete on joutunut työttömäksi ja Jenny yrittää selvitä arjesta ja työstään miehen lähinnä murjottaessa. Saadaanko kaikkien elämä kuntoon taas? Aivan yhtä loistava kuin silloin kauan sitten, ja ilouutinen, lisää kausia on tulossa! MTV3 sunnuntaisin klo 21 tai Katsomo.

Mitä te katsotte?

2 thoughts on “Neljä ihanaa tv-sarjaa

  1. Jei, kiitos ihan loistavista vinkeistä <3. Minusta televisiomaailma ei ole vuosiin suoltanut mitään mielenkiintoista (lukuun ottamatta yhtä), mutta ehkä olen ollutkin vain liian laiska ottamaan ohjelmista selvää. Maksullisia vekottimia tässä huushollissa ei ole, eikä tule, mutta nuo muutamat vinkit menevät kyllä seurantaan. Kiitos hei niistä!

    Ja se yksi hyvä sitten? No, se todellakin on Rimis, jonka saapumista hihkuin riemuissani nostalgiapöhnässä ja nautin. En vähiten siksi, että muistoni ovat samantyyppiset kuin sinulla – sillä erotuksella, että huushollissa sarjaa puolisilmäilee se sama karvajalka kuin parisenkymmentä vuotta sitten. Ah,nostalgia. Ah, Rimis <3!

  2. Se on vaan niin ihana! Aikamoista salapoliisityötä tuo laadukkaan ohjelman löytäminen tuntuu välillä vaativan. Harvoin näin monta hyvää tulee yhtäaikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.