Pari kirjavinkkiä nuorille

DIMILY – Rakastan   Gummerus Kustannus - Pari kirjavinkkiä nuorilleSkotlantilaistyttö Estelle Maskame päätti 13-vuotiaana tulla kirjailijaksi. Hän julkaisi DIMILY -trilogiansa omakustanteena Wattpadissa ja mainosti kirjojaan Twitterissä. Pian hänellä oli neljä miljoonaa lukijaa. Käsittämätöntä! Vaikka vuonna 1997 syntynyt kirjailija kirjoittaa nuorista nuorille, on moni aikuinenkin ihastunut näihin. Huikea mimmi!

Kirja on aivan pakko olla joka teinitytön kassissa ja edes jossain instakuvassa. Pakko.

 

Viestejä Koomasta   Marja Leena Tiainen    kirja - Pari kirjavinkkiä nuorilleMarja-Leena Tiaisen pian ilmestyvässä nuortenromaanissa Viestejä Koomasta on mielenkiintoinen juoni. Silva joutuu pahaan onnettomuuteen ja herää oudossa paikassa. Paikan nimi on Kooma ja siellä on muitakin, joiden elämä on loppumassa. He antavat Silvalle viestejä vietäväksi eläville, eikä viestien toimittaminen ole aina helppoa.

Tiaisen 1980-luvulla ilmestynyt Pullopoika on kulkenut meillä jo toiselle sukupolvelle. DIMILY on niin leimaantunut tyttöjen kirjaksi, ettei tule meillä kovin helposti menemään läpi, mutta tämä voisi mennä. Minua ainakin kiinnostaa.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.