Tätä ne nyt pelaa: PewDiePie’s Tuber Simulator

pewdiepie - Tätä ne nyt pelaa: PewDiePie's Tuber Simulator

tubersimulator 1024x629 - Tätä ne nyt pelaa: PewDiePie's Tuber Simulator

 

Ei enää Pokemoneja, vaan nyt kaikilla on tubettajaleikki kännykässä. PewDiePie (piudipai) on se the tubetähti, jolla on melkein 50 000 000 tilaajaa. Niin, 50 miljoonaa. Hänen uusi mobiilipelinsä PewDiePie’s Tuber Simulator on nyt se, jota teinit ja lapset naputtavat kännyköillään.

Pelin tarkoituksena on olla tubettaja ja kerätä videoilleen mahdollisimman monta näyttökertaa. Oikeasti ei tehdä videoita, vaan valitaan valmiista kategorioista. Aluksi videoiden tekeminen on nopeampaa ja hidastuu pelin edetessä. Näyttökerroilla voi “ostaa” erilaisia tavaroita, joita keräämällä saa noustua leveliltä toiselle. Tavarat ovat esim. julisteita, lemmikkejä ja muita, joita voi laittaa huoneensa koristeeksi. Mitä kalliimpi tavara, sitä enemmän etenee. Pelissä on myös pikkupeli Bugle, jota pelaamalla voi saada hilloa useammin.

Matkan varrella saa erikoisvaatteita tyypilleen, niitä ja monia muita asioita voi ostaa joko oikealla rahalla, tai hillolla, jota saa ilmaiseksi muutaman kerran viikossa. Pelissä on myös pikkupeli Bugle, jota pelaamalla voi saada hilloa useammin.

Pelissä voi lisätä muista käyttäjistä itselleen kavereita, joiden huoneita pääsee katsomaan. Mitä useampi lisää sinut eli alkaa seurata sinua, sitä enemmän saat lahjoja. Monet suositut tubettajat pelaavat myös peliä, ja heillä on tietysti paljon seuraajia ja he saavat valtavasti lahjoja. Tavallaiselle pelaajalle seuraajien haaliminen on vaikeampaa.

Oikeaa rahaa käyttääkseen pelaajalla pitää olla apple- tai android-tili, johon on kytketty luottokortti

-Pelissä hauskinta on oman huoneen tekeminen tosi hassuksi, tai että saisi kaikki hienot tavarat omaan huoneeseen, kertoo 13-vuotias pelaaja VeryRealDRGames, jonka avulla tämä juttu syntyi.

alku 1024x576 - Tätä ne nyt pelaa: PewDiePie's Tuber Simulator

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.