Vuonna 2017

Vietimme uutta vuotta ystäviemme kanssa. Heidän vuoteensa oli kuulunut muutamia talokauppoja homeineen ja hurjia muutoksia töissä, onneksi kuitenkin niin, että lopputulos on mahtava. Siinä kynttilänvalossa herkkuja suu täynnä huokasin salaa helpotuksesta. Minulla oli rauhallisempaa eikä koko vuonna tapahtunut mitään. Ikkunasta näkyi villisti loikkiva lapsilauma ja räjähteitä. Ihanan rauhallista!

Vietin ensimmäisen kokonaisen vuoden päätoimisena yrittäjänä ja jäin taloudellisesti vihreälle puolelle. Ns. vihreälle oksalle on kyllä vielä matkaa. Perustin Minnan kanssa Kublon ja tutustuin sen kautta moneen ihanaan ihmiseen. Puhuin älykkäiden, kokeneiden ja hurmaavien ihmisten kanssa paljon blogimaailmasta ja sen erilaisista ansaintamalleista, markkinoinnista ja läpinäkyvyydestä. Olemme mahdollisesti saaneet joitakin asioita parempaan suuntaan. Perustin Riikan kanssa siksi Familymedian.

Pääsin mukaan podcast-maailmaan Hannen vieraaksi.

Vaihdoin tämän blogin nimen ja pudotin aihevalikoimasta kaikki valitusta sisältävät asiat.

Kävin keväällä ensimmäistä kertaa Haapsalussa ja syksyllä opin ymmärtämään vähän sukututkimuksesta. Isoiso…jne…isäni asuivat siellä. Kävin huhtikuussa lapsuudenystävieni kanssa Budapestissä. Näin Tukholman vapun, Espanjan polttavan kesän ja Amsterdamin syksyn. Näin Suomen lakeuden kesäasussa ja vaarat vihreinä ja valkoisina. Luin noin 80 kirjaa.

Esikoiseni päätti peruskoulun, sai ensimmäisen kesätyönsä ja aloitti lukion. Olen ostanut oppikirjoja sadoilla euroilla. On käynyt selväksi, että perheen kaikki miehet ovat kiinnostuneet tietokoneiden osista ja naiset eivät. En ole vielä(kään) kokenut teini-iän mahdottomuuksia.

Olen käynyt monessa yrittämiseen ja kirjoittamiseen liittyvässä koulutuksessa, mutta en yhdessäkään säännöllisessä harrastuksessa.

Joulukuussa napsautimme käyntiin suuren projektin. Siihen varmasti palaan vielä myöhemmin.

Upeaa uutta vuotta teille!

 

budapest 4 - Vuonna 2017
haapsalu lasten kanssa 2 - Vuonna 2017
kivat 10 - Vuonna 2017
krapin paja 6 - Vuonna 2017
valeaidinnauhoitukset1 - Vuonna 2017

vuokatti 1 - Vuonna 2017

ams - Vuonna 2017
madridiin - Vuonna 2017
mijas - Vuonna 2017
vuokatti 768x1024 - Vuonna 2017

2 thoughts on “Vuonna 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.